//
you're reading...
samitbasu.com

Beskrivning: -Ljus!

Någon hällde en spann vatten på alokaktusen. Den hoptorkade växten började svälla upp och skina med ett milt ljus som snart växte till ett bländande vitt sken som lyste upp den stora, unkna grottan. Den sken på de fuktiga, blodstänkta väggarna, och på klippblocken bakom vilka smådjävlarna hukade sig. Den lyste upp den vackre unge mannen som klädd i ett höftskynke stod mitt i rummet, med ett stort, skinande, runristat svärd och en rund, bucklig sköld. Hans ädla, kantiga käke var spänd. Hans muskulösa armar bar vapnen med en lätthet som kom sig av mycket träning. Han föreföll vänta på någonting. Någonting stort och vildsint. Någonting som tyckte om att slåss med unga, vackra, muskulösa män klädda i höftskynken och äta upp dem.Simoqins Profetior måste vara den häftigaste boken som har kommit ut det här året. Vilket fantasieggande fyrverkeri!

Advertisement

About Samit Basu

Novelist. Best known for fantasy and science fiction work. Most recently, The City Inside (Tordotcom)/Chosen Spirits (Simon and Schuster)

Discussion

2 thoughts on “Beskrivning: -Ljus!

  1. Description: – light!
    Some poured a range waters on alokaktusen. The crowd dried the plant begun to swell up and to shine with a mild light that near grew to a dazzling wide light as shone up the big, unkna the cave. The shone on the damp, blood splashed the walls, and on the snip blocks behind which smådjävlarna bent down. The shone up the beautiful young man as dressed in a höftskynke stood in the middle of the room, with a big, shining, runristat swords and a round, bucklig shield. His noble, kantiga jaw each tense. His muscular arms carried the weapons with an ease that comes themselves of a lot of training. He appeared to await something. Something big and vildsint. Something that thought about fighting with young, beautiful, muscular men dressed in höftskynken and to eat up dem.Simoqins prophecies must last the most sudden beech that has come out this year. Which stimulating to the imagination firework!

    Posted by Gamesmaster G9 | January 14, 2005, 5:49 pm
  2. Still not in the ljus.

    Posted by Gamesmaster G9 | January 14, 2005, 5:50 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Author pages/Buy books

Copyright (c) Samit Basu. Images copyright respective holders.
January 2005
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Archive

%d bloggers like this: